28-05-2017 | Nieuw reclamebord langs de Weteringweg

Sinds gisteren hebben we een nieuw en gerefresht reclamebord langs de Weteringweg staan. Dit om nog meer aandacht te trekken van voorbijrijders.

Het eenvoudigere bord met ‘aardappelen/uien’ is vervangen door een bord met het Brugpieperlogo, de bedrijfsnaam en het gehele assortiment in onze boerderijwinkel.

Reclamebord

Ook staat er nu een tweezijdig reclamebord langs de Leimuiderdijk om -naast de aandacht van automobilisten- ook de aandacht van langsrijdende fietsers te trekken.

31-03-2017 | Voorjaarswerk in volle gang!

Bij ons is ook het landwerk in volle gang. Suikerbieten zijn ondertussen al gezaaid. Morgen zijn de uien aan de beurt om gezaaid te worden.
Vandaag is er ook weer een partij pootaardappelen van het ras Agria geleverd. Met deze hogere temperaturen is het goed vertoeven op het land. #voorjaarswerk

Bewerken van het land voor het zaaien van uien.

Bewerken van het land voor het zaaien van uien.

Suikerbieten zaaien.

Suikerbieten zaaien.

Het lossen van pootaardappelen.

Het lossen van pootaardappelen.

12-02-2017 | Vernieuwde 2 kg verpakking

Vanaf deze week liggen onze aardappelen in een vernieuwde 2 kg verpakking in de schappen van alle Hoogvliet winkels in het Groene Hart onder het label “Groene Hart Streekproducten“. De aardappelen zijn van het ras Frieslander en zijn geschikt voor koken, bakken en frituren. De aardappelen zijn ongewassen waardoor de kwaliteit langer wordt gewaarborgd. Proef en beleef snel de sensatie die geteeld is in het Groene Hart!.